TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

 

DATE IDENTIFICARE

SC IT REPUBLIC SRL


Sediu social: Str. Ramnicu Valcea Nr. 14, Sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon:  0747 100 956 / 0747 016 956

Fax: +4031 - 8172576

E-mail: office@bricotools.ro

 

Magazin de prezentare si desfacere

Adresa: Intrarea Ciurului nr. 13 (pe strada Turnu Magurele pe sensul dinspre Bd. Alexandru Obregia spre Bd. Emil Racovita, dupa magazinul LIDL la 50m), sector 4, Bucuresti, Romania 
Telefon : 0747 016 956 ; 0747 268 660 ; 0747 101 566 ; 0747 100 956
Telefon : 021 684 6013
Fax: +4031 – 8172576
E-mail: vanzari@bricotools.ro

 

Departament service aparate sudura 

Telefon:  0747 101 566 / 0747 268 660

Fax: +4031 - 8172576

E-mail: service@bricotools.ro

 

Cont: RO36BTRL04301202F01577XX Transilvania suc. Vitan

Cont: RO73INGB0000999901622722 ING BANK NV

Cont  RO98TREZ7005069XXX010332 Trezorerie Bucuresti

C.U.I. RO 21515603

Nr. de ordine in RC: J 40 / 6893 / 2007

Capital social: 200 RON, varsat integral

 

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. este inregistrat la Registrul General AOO ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal cu numarul 0021299.

 

 

TERMENI SI CONDITII:

 

Folosirea site-ului www.ebricotools.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

ebrico-tools.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste pagini web sau daca luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

 

Obligatiile clientului

 

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

 

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

 

 

Drepturile clientului si modalitatea de exercitare

 

§  Dreptul la informare (operatorul este obligat sa instiinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal)

§  Dreptul de acces la date (procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita)

§  Dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site)

§  Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte

§  Dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari)

§  Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate

§  Dreptul de a se adresa justitiei

 

 

Drepturi de autor (Copyright)

 

Elementele din continutul site-ului www.ebricotools.ro - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea S.C. IT REPUBLIC S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Folosirea fara acordul companiei S.C. IT REPUBLIC S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca si utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

 

Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati la office@bricotools.ro.

 

 

Consiliere clienti

 

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o consiliere interna gratuita cu domnul Balan Dorin, telefon +40-747-016-956 sau la adresa de email danb@bricotools.ro.

 

 

Dispute si Conflicte

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

 

 

Produsele afisate pe ebricotools.ro

 

Fotografiile produselor afisate pe www.ebricotools.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, ebricotools.ro depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client.

 

In acelasi timp, ebricotools.ro informeaza ca pune spre vinzare prin intermediul site-ului sau, produse si/sau servicii puse la dispozitie de producatori sau furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 

Continutul ebricotools.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor/importatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, ebricotools.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

Ebricotools.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Ebricotools.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

 

Ebricotools.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie

 

 

 

 

Pretul produselor

 

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

 

 

GARANTIE

 

Conditiile de acordare a garantiei  produselor sunt specificate in Certificatul de Garantie, sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992 si nu afecteaza drepturile acordate consumatorilor prin lege. Perioada de garantie este de 1 an - pentru Persoanele Juridice si de 2 ani - pentru Persoanele Fizice(Pentru anumite produse garantia poate fi de 3 ani si va fi specificata).

 

Pentru prezentarea la Service-urile autorizate, ce sunt mentionate in Certificatul de Garantie, este obligatoriu ca fiecare produs sa fie insotit de Certificatul de Garantie - in original si copia dupa Factura Fiscala de vanzare-cumparare a acestuia, aceste documente fiind lizibile si nedeteriorate.

 

 

Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor

 

Fiecare dintre produsele cumparate de pe ebricotools.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator/importator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. ebricotools.ro nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau importatorul produsului in Romania.

 

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Str. Ramnicu Valcea Nr. 14, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6893/2007, C.U.I. RO 21515603, Email: office@bricotools.ro, inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 17648, garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

 

 

DEFINITII

 

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite de catre S.C. IT REPUBLIC S.R.L. pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

 

Tertii care au acces la aceste date sunt:

 

SC FAN Courier Express SRL,

SC Urgent Cargus SRL,

Romcard, EuPlatesc.ro

Banca Transilvania, BCR , Alpha Bank , BRD Finance si ING BANK NV.

Trezoreria Bucuresti

Online Comparison Shopping Kft.(compari.ro) - pentru review-uri personalizate

Google Analytics - pentru analiza traficului pe site


Google Login - pentru folosirea login-ului google

 

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

 

Recomandari pentru clienti

 

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

 

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita automat de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
 
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face telefonic sau verbal catre Cumparator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (pret derizoriu comparativ cu pretul produselor din aceeasi gama sau pret de vanzare mai mic decat pretul de achizitie dovedit)


Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata), cu posibilitatea de a prelungii acest termen pana la 30 zile, conform legii, din motive justificate: zile libere legale, perioada sarbatorilor de Paste si Craciun. Black Friday, produse aduse cu precomanda, importuri, etc. Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Termenul de procesare a comenzii este de 5 zile lucratoare

Publicitate si linkuri

 

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

 

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.